Betaalmethoden

Bij AudioRhino.com kun je op verschillende manieren betalen, het is maar net wat je voorkeur heeft. Lees hieronder meer over de verschillende betaalmogelijkheden.

 

iDeal
iDeal is de eenvoudigste en veiligste manier van betalen. Je kunt via internetbankieren veilig en snel betalen via je eigen bank. Bovendien is deze dienst geheel gratis. Wanneer je deze methode selecteert, heb je keuze uit een aantal banken. Staat je bank er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 

Bankoverschrijving (vooruitbetaling)
Bij vooruitbetalingen maak je het geld zelf over nadat je de bestelling geplaatst hebt. Bij een bankoverschrijving dien je rekening te houden met één tot drie werkdagen verwerkingstijd (vanuit het buitenland kan het twee tot vijf werkdagen duren).

 

Het is belangrijk om bij het overboeken je ordernummer te vermelden. Dit nummer vind je op de factuur die je ontvangt per e-mail.

Je kunt het bedrag overmaken naar ons rekeningnummer: NL90ABNA0560780966 - ABN-AMRO bank in Groningen onder vermelding van ´Hificorner´. Voor buitenlandse betalingen: IBAN# NL90ABNA0560780966, BIC# abnanl2a.

Zodra wij je betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verzonden. Je ontvangt hiervan zo spoedig mogelijk bericht.

 

Betalen aan de postbode (rembours)
Je hebt de mogelijkheid om je bestelling aan de deur te betalen. Je betaalt dan aan de postbode. Houd er rekening mee dat je het af te rekenen bedrag altijd contant in huis hebt, omdat niet elke vervoerder (postbode) over een PIN-automaat beschikt. Voor deze betaalmogelijkheid wordt een bedrag van 18 euro in rekening gebracht. Bestellingen tot 500 euro worden aan huis gebracht, bestellingen met een hoger bestelbedrag worden geleverd bij een afhaalpunt.

 

PayPal
Je kunt met je creditcard betalen door middel van een Paypal-account. Een Paypal-account is nodig om je betaling te doen. Wij versturen bestellingen alleen naar adressen die al bij Paypal bekend zijn. Het verwerken van Paypal-betalingen duurt ongeveer 1-2 werkdagen in verband met een fraude check. Over PayPal betalingen worden betaalkosten van 1% over het orderbedrag berekend. Bij een eventuele retour van de bestelling zullen deze kosten vergoed worden.

Het is goed om te weten dat betalingen boven de 1.500 euro via PayPal helaas niet worden geaccepteerd.

Nadat je de keuze hebt gemaakt om te betalen via Paypal, wordt je doorgestuurd naar de website van Paypal. Hier kun je de betaling uitvoeren, waarna je terugkeert naar onze website.

 

Creditcard
Je kunt bij ons met de volgende creditcards betalen: Visa, Mastercard, Maestro en American Express. Betalingen met een creditcard zijn gratis. Alleen voor American Express zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »