Tuners

Of je nu luistert naar internetradio, FM of DAB + -uitzending of muziekbestanden vanaf de pc, dit is allemaal mogelijk met een radio tuner. Een tuner sluit je aan op de hifi-installatie om naar radio te kunnen luisteren. Bovendien is het met de meeste tuners mogelijk om alle zenders in één keer automatisch op te zoeken en kan je het DAB+ signaal ontvangen voor radio zonder ruis. Wanneer je een losse tuner aansluit op een versterker, dan ontstaat er een mooier en helderder geluid. 

Een digitale tuner wordt altijd aangesloten op een versterker of receiver en heeft geen ingebouwd speakersysteem. Als je graag luistert naar internetradio, FM of DAB+ kanalen dan zijn onze tuners een mooie toevoeging aan de (bestaande) geluidsinstallatie. Tuners zijn eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening en soms zelfs via remote applicaties voor je smartphone en/of tablet.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »